woensdag 2 december 2009

Aftuigen

Het vaar seizoen is weer afgelopen, wordt er nageacht over klaar maken voor de winter. Enkele weken geleden hebben we een schippers beraad met het bestuur gehad. Waar alles weer even benoemd en op een rijtje is gezet en eventuele knelpunten besproken. De opslag voor de winter van alle vallen schoten en blokken e.d. is afgezegt, hier bij heeft Joep Bergsma een plaats in zijn schuur ingeruimt. Afgelopen maandag 30-11-2009 hebben we de spullen die nog in de grote loots lagen weggehaald. En naar Joep's Schuur gebracht en de meeste spullen uit de Blazer gehaald. De afgeopen week was het te nat om iets te doen, nu prachig weer het zonnetje schijnt wat wil je nog meer.

Dinsdag om tien uur afgesproken bij de blazer, nu moest er in de mast geklommen worden! Wie o wie, heb me vrijwillig laten op hijssen, ik had al gewaarschuwd mijn gewicht 98 kg het weegt er dus wel in. Als ex parachute springer moet dit nog geen on overkomelijk probleem zijn. Van boven afgezien is de mast toch wel aardig hoog slik... Had de digitale in de zak, had het lef uit eigenlijk niet om een foto te nemen van boven een andere keer? Alle lijnen en vallen en blokken afgevoerd naar de berging.

Geen opmerkingen:

Vaartocht 2022

LOGBOEK van Geart zeilen met de Blazer TX33. Het is nu 28 sepember 2022 het einde van het vaarseizoen 2022. Dit vaarseizoen heeft dit keer v...